Acoperișuri Hidroizolatii Invelitori Sibiu
LEAD ROOF - HIDROIZOLATII SI INVELITORI SIBIU

Invelitori acoperis

Invelitori acoperis Sibiu


Categorii

Invelitori acoperisuri din tigla metalica

Solutii pentru un acoperis durabil si rezistent din tigla metalica

In momentul in care construiti o casa, fiecare pas care duce la finalizarea acesteia, ne incearca imaginatia cu tot felul de posibilitati, cu totii am visat la o locuinta rezistenta in timp si care sa ne ofere pe termen lung, toate conditiile necesare pentru un trai cel putin decent.

Un foarte bun exemplu, este reprezentat de construirea acoperisului din tigla metalica, care este la fel de importanta precum celelate procese ce tin de constructia unei case. Cand vine vorba de acoperis LeadRoof iti ofera cele mai optime solutii, sisteme durabile cu diferite configuratii. Lasa-ti acoperisul din tigla metalica pe mana profesionistilor.

Telefon: 0740 698 433 | Email: office@leadroof.ro

Garantie extinsa pentru orice model de tigla metalica

Tigla metalica are o rezistenta foarte buna in caz de vreme nefavorabila si ofera un confort sporit

Folosim tigla metalica durabila atat pentru constructii noi, cat si pentru cele vechi, oferind atat un plus important de rezistanta casei, cat si un nivel optim de confort atat cand vremea este foarte calduroasa, cat si cand vremea este foarte rece. Exista de asemenea si o foarte mare varietate de culori si modele ce sunt disponibile pe website-ul nostru.

Tigla metalica este extrem de usoara ca greutate

Acoperisurile de cele mai multe ori sunt usoare, mai ales in comparatie cu tiglele clasice pe care le observam inca foarte des, in componenta acoperisurilor de la tara. De exemplu, greutatea este de aproximativ 5kg / m². Aceasta greutate este aproximativa si variaza in functie de tipul tiglei alese.

Tigla metalica ofera o instalare usoara economisind timp si energie

Dimensiunile reduse ajuta extrem de mult in transportarea si ulterior instalarea acoperisului din tigla metalica, iar in ceea ce priveste economisirea energiei pe termen lung, metalul din care este tigla confectionata, va reflecta caldura soarelui, deci va reduce caldura din interior, in cea mai fierbinte parte a zilei. Bineinteles ca nu trebuie omisa nici utilizarea unei izolatii de calitate pentru acoperis. In acest fel, veti folosi mai putin aerul conditionat si, in cele din urma, veti economisi mai multa energie.

Invelitorile din tigla metalica au un cost mic de achizitie

LeafRoof ofera tigla metalica la preturi avantajoase.

LeadRoof ofera pe langa marea varietate de produse, consultanta profesionista, echipe dedicate gata sa raspunda oricarei provocari, solutii optime pentru locuinta sau afacerea ta.

Leadroof.ro – Doctorul acoperisului tau.

Activam peste tot, dar preferam mai mult zonele Sibiu, Alba si Hunedoara, Deva , Valcea din toate punctele de vedere. Gama de tigle metalice este una foarte variata cei de la noi cei de la Leadroof.ro oferind modele de tigla precum LTM 300, Nordic 400, Skane, tigla metalica Bruntek, Clas, Mira, Star, Teck, Umbrella clasica sau Umbrella cu prinderi ascunse.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul acoperisurilor, in prezent, noi punem pe primul loc calitatea produselor, solutia tehnica cea mai viabila, precum si un raport optim. Totul pentru ca clientii nostrii sa poata beneficia de acoperisuri durabile si eficiente din punct de vedere energetic, la cele mai avantajoase preturi de pe piata, fie ca este vorba despre tigla metalica, ori despre alt tip de invelis pentru acoperis.

Adresa
Cisnadie, str Horia Creanga, nr 52, jud. Sibiu

LEAD ROOF

LEAD ROOF HIDROIZOLATII SI INVELITORI SIBIU
CONTACT

Sediu

Adresa

Cisnadie, str Horia Creanga, nr 52, jud. Sibiu
apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist
LeadRoof

LeadRoof

I will be back soon

Contactati-ne pe email

Contact
LeadRoof
Buna 👋
Cum putem sa te ajutam ?
Porneste conversatia :
chat