Acoperișuri Hidroizolatii Invelitori Sibiu
LEAD ROOF - HIDROIZOLATII SI INVELITORI SIBIU

Hidroizolatii

Hidroizolatii Sibiu


Categorii

Cat de important este sa iti hidroizolezi casa?

Izolatia unei case este esentiala pentru a mentine o temperatura constanta in timpul iernii, dar si pentru a mentine in timpul anotimpul cald un spatiu racoros si ferit de caldura. De-a lungul timpului, s-au folosit multe forme de izolatie, precum paie, lut, lemn sau materiale de origine vegetala.

Hidroizolatia este, de asemenea, o solutie optima pentru a tine, ca ploaia sau apa in general sa nu se infiltreze in acoperisul si peretii casei.

Site-ul leadroof.ro ofera o gama vasta de hidroizolatii la preturi foarte avantajoase si din materiale foarte bune.

Hidroizolarea este o metoda care impiedica patrunderea apei in casa. Impermeabilizarea este foarte importanta, deoarece va ajuta sa va mentineti casa uscata. Ajuta la reducerea umiditatii in interiorul casei si astfel protejeaza lucrurile din interiorul casei de daunele cauzate de umiditate sau expunerea la apa. De asemenea, este important pentru veridicitatea cladirii.

Exista o varietate de optiuni

In functie de nivelul daunelor cauzate de apa sau de preferintele proprietarului, sistemele de impermeabilizare pot fi instalate in interior sau in aer liber. Exista, de asemenea, optiuni DIY  disponibile daca nu doriti sa cheltuiti suplimentar pentru angajarea unui antreprenor.

Creste valoarea proprietatii

Hidroizolatia creste valoarea casei, iar acesta este cel mai mare avantaj. Acest sistem previne patrunderea umezelii nedorite in pereti, permitand astfel cresterea mucegaiului. Mucegaiul ne poate afecta sanatatea intr-un mod negativ. De asemenea, previne daunele cauzate de scurgerile de apa care pot distruge integritatea structurala a casei tale. Umiditatea face ca metalele sa rugineasca si lemnul sa se descompuna. Dupa cum stii, zonele de locuit nesanatoase si fundatiile slabe vor afecta valoarea proprietatii casei tale. De asemenea, sistemele de impermeabilizare pot deschide suprafata subsolului si astfel pot creste utilitatea suprafetei patrate a casei. Acest lucru ajuta si la cresterea valorii casei pe piata.

Acoperisul unei case are, pe langa rolul estetic, o functionalitate cat se poate de evidenta, anume aceea de a oferi protectie locatarilor si obiectelor din interiorul locuintei.

Daca ai sesizat scurgeri la nivelul acoperisului, trebuie sa stie ca una dintre cauzele aparitiei lor poate fi montajul incorect al invelitorii. Totusi, sunt cazuri in care si anumite probleme de proiectare a acoperisului pot afecta integritatea sistemului de hidroizolatii. Pentru a identifica zonele in care exista infiltratii la nivelul acoperisului, observa cu atentie podul casei in timpul precipitatiilor.

 

Pentru a realiza hidroizolatia acoperisului se curata stratul suport al terasei si se aplica succesiv urmatoarele straturi:

  • o membrana de difuzie a vaporilor, care se prelungeste peste aticul terasei, pentru a permite vaporilor din planseul de beton sa se evacueze ;
  • membrana bituminoasa armata cu fibra de sticla, aplicata in unul sau doua straturi;
  • Polistiren extrudat, conform grosimii stabilite de specialist
  • Sapa de panta;
  • Stratul final de membrana bituminoasa, cu ardezie.
  • Eventual un strat final de pietris, sub care se monteaza o panza geotextila anti-radacini.

In cazurile in care te-ai decis sa utilizezi membrane bituminoase pentru hidroizolarea acoperisului, alegerea lor tine de mai multe criterii.

  • Materialul din care este realizata membrana;
  • Zona climatica in care se afla locuinta;
  • Disponibilitatea unor echipe calificate.

Magazinul leadroof.ro este un expert in hidroizolatii de calitate si ofera materiale premium pentru casa!

Selecteaza o categorie de mai jos pentru a ajunge rapid la produsul cautat.
Pentru informatii suplimentare echipa LeadRoof iti sta la dispozitie prin contact telefonic sau email

Telefon: 0740 698 433 | Email: office@leadroof.ro

Adresa
Cisnadie, str Horia Creanga, nr 52, jud. Sibiu

LEAD ROOF

LEAD ROOF HIDROIZOLATII SI INVELITORI SIBIU
CONTACT

Sediu

Adresa

Cisnadie, str Horia Creanga, nr 52, jud. Sibiu
apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist
LeadRoof

LeadRoof

I will be back soon

Contactati-ne pe email

Contact
LeadRoof
Buna 👋
Cum putem sa te ajutam ?
Porneste conversatia :
chat